Terapia TiinaFlow

Matalan kynnyksen terapiaa juuri sinun lähtökohdistasi

Terapia TiinaFlow

Matalan kynnyksen terapiaa juuri sinun lähtökohdistasi

Lyhytterapian lähtökohdista

 

Lyhytterapiamme ovat aina tavoitteellisia. Asiakas itse määrittelee oman tavoitteensa tai toivetilansa. Terapeutin tehtävänä on auttaa asiakasta löytämään juuri hänelle parhaiten sopivat menetelmät, keinot ja välineet.

Tavoitteiden kirkastaminen ja konkretisoituminen ovat merkityksellinen osa terapiaprosessia.  Asiakas on itse oman elämänsä paras asiantuntija, joten hän osaa myös parhaiten arvioida sitä mitkä toimintamuodot sopivat juuri hänelle. Tämän vuoksi kahta samanlaista terapiaprosessia ei ole olemassakaan.

Meillä tulet kuulluksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olet. Toivekkuus, pystyvyysuskon vahvistaminen ja asiakkaan aito kohtaaminen ovat Terapia TiinaFlowssa aina työskentelyprosessin lähtökohtia.

Milloin lyhytterapiaan voi hakeutua?

Lyhytterapiaan voit hakeutua aina kun koet sen tarpeelliseksi. Meille Terapia TiinaFlowssa riittää se, että sinulla itselläsi on halu saada apua tai tukea. Valitettavan usein törmäämme siihen, että ongelmat ovat ehtineet jo eskaloitua ja aiheuttaa monenmoista inhimillistä kärsimystä.  Avun hakeminen varhaisessa vaiheessa on aina parempi vaihtoehto, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä.Mikäli tarvitset pitkäkestoisempaa psykoterapiaa, olemme luonnollisesti sitoutuneita auttamaan sinua myös tässä prosessissa.

 Yhtä oikeaa syytä ei ole. Meille voit hakeutua esimerkiksi silloin kun:

- oma tai läheisesi riippuvuus askarruttaa,

- koet tarvetta oman itsetuntemuksesi kehittämisessä tai olet solmussa  omien tunteidesi kanssa,

-   koet ahdistusta, masennusta, uupumusta, jännitystä tai paniikkioireilua,

- tarvitset tukea kriisin käsittelyyn,

- koet solmuja ihmissuhteissa,

- sinulla on itsetuhoisia ajatuksia tai käytösmalleja

- koet yksinäisyyttä tai ulkopuolisuuden tunnetta,

- koet että arjenhallinnan haasteita

- voit pahoin, etkä tiedä miksi

Älä jää yksin!