Terapia TiinaFlow

Matalan kynnyksen terapiaa juuri sinun lähtökohdistasi

Terapia TiinaFlow

Matalan kynnyksen terapiaa juuri sinun lähtökohdistasi

JOKAISELLE OMANNÄKÖISENSÄ POLKU!

Tiina Pekkanen

Koulutus:sosionomi (YAMK), sosionomi (AMK), kokemusasiantuntija, sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti,toipumisterapeutti,sielunhoitaja,yksilövalmentaja, kouluttaja, yrittäjä.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Terapia TiinaFlown asiakkaaksi. Hengellinen arvopohjani ja laaja-alainen työkokemukseni ovat antaneet minulle hyvät edellytykset terapiatyöhöni sekä muihin toimintamuotoihin, joita palvelupalettimme tarjoaa.

Arvopohjani perustuu toisen ihmisen kunnioittamiseen ja tasa-arvoisuuteen sekä kokemustietoon siitä, että jopa niistä synkimmistäkin tilanteista on mahdollisuus selviytyä. Terapeuttina olen tasa-arvoinen yhteistyökumppani kanssasi ja yhdessä pyrimme löytämään juuri sinulle sopivat menetelmät ja välineet. Sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija ja yhdessä pystymme räätälöimään sinun tarpeisiisi sopivan paketin. Se mikä toimii, sitä tehdään! Ota rohkeasti yhteyttä yhteystietolomakkeen kautta. 

Kokemus: riippuvuudet, läheisten kanssa työskentely, ahdistuneisuushäiriöt,fobiat, masennus,paniikkihäiriö, kriisi- ja tukikeskustelut, traumaattiset elämäntilanteet, hengelliset asiat ja sielunhoito, riippuvuudet, rikostaustaisten kanssa työskentely, kehoterapia, tietoisen läsnäolon taidot, NLP-työskentely.

 

 

 

 

Tiina Pekkanen