Terapia TiinaFlow

Matalan kynnyksen terapiaa juuri sinun lähtökohdistasi

Terapia TiinaFlow

Matalan kynnyksen terapiaa juuri sinun lähtökohdistasi

TSEMPPARI

 

Tsempparitoiminta on tarkoitettu sinulle, joka koet tarvitsevasi juuri yksilöllisesti räätälöityä tsemppausta, et niinkään terapiaa. Tavoitteen tai toivetilasi asetat itse.

Tsempparitoiminta sisältää:

• 5 etätapaamista (Zoom, Skype, Teams, signal, puhelin)

• Juuri sinulle räätälöityjä tehtäviä/harjoitteita (esimerkiksi mielikuvaharjoitteita, itsetuntemukseen liittyviä voimaannuttavia harjoitteita, kirjoittamista, valokuvausta tai tunnetyöskentelyä).

Terapia TiinaFlown Tsempparitoiminnan pilotointivaiheessa v. 2021–7/2022 vakuutuimme siitä, että Tsempparitoiminta on erityisen vaikuttavaa/vakuuttavaa silloin, kun yksilöllä on tarve vahvistaa jotain tiettyä arjen/ elämänhallinnan osa-aluetta.

Esimerkiksi oman hyvinvoinnin vahvistaminen, jännityksestä vapautuminen tai vaikkapa tietoisen läsnäolotaitojen oppiminen. Kuten lyhytterapiakin, niin Tsempparitoiminta on aina tavoitteellista, psykososiaalista toimintaa.

Hinta: 210 euroa, jonka voi maksaa sopimuksen mukaan 2-3 erässä.

Valmennuspalvelut

Palvelupalettimme on kehitetty ja  edelleen kehitetään yhdessä asiakkaiden, yhteistyötahojen, kokemusasiantuntijoiden sekä läheisten kanssa. Terapiapalveluiden lisäksi tarjoamme erilaisia valmennuspalveluita sekä yksilöllisesti että ryhmissä tai kurssimuotoisesti. Lähes kaikki valmennuksemme voidaan järjestää etävalmennuksina. Yksilövalmennukset voidaan toteuttaa myös osana terapiatyöskentelyä.

Katso lisää osiosta ajankohtaista!

Lisäksi tarjontaamme kuuluvat:

- Kristillinen sielunhoitotyö/ Kristillinen terapia,

- Koulutukset ja kurssit ( esimerkiksi oppilaitoksissa, työpaikoilla)

- Kehoterapia,

- Tietoisen läsnäolon ja rentoutumisharjoitteet,

- NLP- harjoitteet

 

 

 

Ryhmätoimintaa